Formålet med forældrebloggen.

Forældrebloggen er etableret for at højne kommunikationen mellem Fenskær Efterskole og forældrene. Vi vil bestræbe os på at være hurtigere med vores kommunikation samt forbedre informationerne.

Fenskær Efterskole forældreblog vil blive brugt til at give beskeder fra skolen, samt relevante oplysninger fra officielle myndigheder. Typiske oplysninger fra skolen vil være forældrebreve, ændringer til årsplan, invitationer og remindere omkring arrangementer mm.

Fenskær Efterskole får mange oplysninger fra forskellige myndigheder, som kan være relevante for forældregruppen. F. eks: oplysninger om ændringer i tilskudsmuligheder, nye tiltag med ungdomsuddannelser, nye krav til efterskolerne og lignende.

Er der oplysninger fra andre instanser, foreninger og lignende, som vi finder kan have interesse forældregruppen på Fenskær efterskole, vil de også blive viderebragt på denne blog. Det vil typisk være oplysninger fra Efterskoleforeningen, Foreningen Ligeværd, Ordblindeforeningen og lignende organisationer.

Vi blogger også på: Fenskær Efterskole Blog, hvor du finder alt godt fra skoleåret.

Fenskær efterskole.

Niels Kirk